Hallå i stugorna!
Jag tänkte att inget passar bättre just nu än att jag tittar in med ett litet lunchtips såhär i hösttider, som dessutom går supersnabbt att laga iordning. (Räkna på 15-20 minuter totalt)
Du behöver:
Jag tänkte att inget passar bättre just nu än att jag tittar in med ett litet lunchtips såhär i hösttider, som dessutom går supersnabbt att laga iordning. (Räkna på 15-20 minuter totalt)
Du behöver:
1 morot
1 palsternacka
1/2 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 halloumibit
5 skivor zucchini
8 st coctailtomater
Salt, svartpeppar och chilikrydda.
Gör såhär:
1 palsternacka
1/2 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 halloumibit
5 skivor zucchini
8 st coctailtomater
Salt, svartpeppar och chilikrydda.
Gör såhär:
1. Skala morot och palsternacka och dela i små avlånga stavar. Och lägg i den varma stekpannan med rapsolja.
2. Skala och hacka gullök i mindre bitar, skala vitlöken och krossa med knivbladet och dela zucchini i mindre bitar. Släng ner det i stekpannan.
3. Krydda med den mängd du vill ha av salt, svartpeppar och chilikrydda och låt steka ett par minuter till.

4. Sedan skjuter jag alla grönsaker åt sidan för att steka på Halloumin som jag skärt i mindre fyrkanter.
5. Dela coctailtomaterna på mitten och släng ner i stekpannan och rör om, tomaterna ska endast få del av lite värme.
5. Dela coctailtomaterna på mitten och släng ner i stekpannan och rör om, tomaterna ska endast få del av lite värme.

6. Klart! Servera med en klick sås gjord på creme fraiche - eller min personliga favorit, en sked med Keso!

