Jag försöker bli bättre på att laga fisk, då mannen älskar det - jag är inte så van med fisk och när jag var yngre tyckte jag inte om fisk alls, men det har växt till mig. Så idag fick det bli ett experiment med Torsk filéer.
Du behöver:
400 gram Torskfiléer
1/2 squash
1 gul lök
500 ml kokosmjölk
Sesamfrön
Soja
Salt, citronpeppar och chilikrydda.
Du behöver:
400 gram Torskfiléer
1/2 squash
1 gul lök
500 ml kokosmjölk
Sesamfrön
Soja
Salt, citronpeppar och chilikrydda.

1. Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka löken, dela squashen i cirklar. Lägg först ett lager squash i botten för att få den täckt, krydda lite granna på.
2. Lägg på fisken, strö över all lök och mer squash. Krydda alltihopa, ringla över soja och gör ett litet täcke av sesamfrön överallt.
3. Häll sedan på all kokosmjölk över allting. Och tillaga i mitten av ugnen ungefär 20 minuter.

4. Strö på färsk dill när det är dags att servera.

Till detta serverade jag kokt potatis och gröna ärtor - mums! (dom två småa potatisarna är från vårt eget land som mina brorsbarn råkade rycka upp för tidigt, men får ju inte gå till spillo för det)